Fenix Search

FENIX SEARCH se stal partnerem Catenon, S.A. pro Českou republiku

Catenon, S.A. je technologická nadnárodní Executive Search společnost specializující se na služby digitálního recruitmentu a poskytuje tak jedinečná vysoce inovativní náborová řešení.

www.catenon.com

Je mi velkou ctí připojit se do mezinárodní skupiny recruiterů a být jim zástupcem pro český trh. Toto spojení společnosti Catenon přinese nové možnosti rozvoje jejich aktivit v České republice. FENIX SEARCH se tímto spojením může těšit z otevření možností mezinárodního charakteru a přístup k jedinečným digitálním technologiím pro moderní recruitment aktivity.

Hlavním přínos ale pocítí zákazníci FENIX SERACH.  Firma Catenon má 20letou historii a od samého počátku vyvíjela jedinečné digitální technologie pro efektivní a digitální nábor. Catenon působí na 5 kontinentech a ve více než 100 zemích světa. Díky jedinečné platformě může nábor probíhat nezávisle na lokalitě, kdekoliv po celém světě v reálném čase.

Zákazníci se mohou těšit na vysoce sofistikované metody vyhledávání kandidátů i pokročilé psychologické testování v digitalizované podobě, online. Součástí každého výběrového řízení s kandidátem je video interview a online přístup k průběhu procesu.

Firemní klienti se budou moci aktivně a online účastnit procesu výběrového řízení. Budou mít přístup k vyhodnocování profilů kandidátů a mohou si prohlížet výsledky náboru. Obdrží multimediální zprávu, které obsahuje mimo jiné i technické video interview a srovnávací hodnocení kandidátů. Což zajišťuje objektivní a funkční podporu pro výběr nejvhodnějšího kandidáta.

Těším se na spolupráci s mezinárodním týmem Catenon a těším se hlavně za vás, milí zákazníci a kandidáti. Naše spolupráce tak bude efektivnější, časově úspornější, a přesto stále příjemná. Neváhejte mě kontaktovat a získejte z této spolupráce maximum.

Lucie Sedláčková, jednatelka/Search Expert

logo
ikona ikona ikona
© 2024 Fenix Search | SLOVNÍK | ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) | tvorba admiva