Fenix Search

TEREZA NECHVÍLOVÁ – Headhunterka a FENIX SEARCH partnerka

Je mi potěšením, představit vám novou kolegyni Terezu Nechvílovou. Po několikaleté známosti, mnoha dobrých pracovních zkušenostech a společných zážitcích jsme se rozhodly nasednout na křídla Fénixe společně. Tereza je zkušená Headhunterka, má neutuchající touhu dělat věci precizně a k těm nejlepším výsledkům ji vede vytrvalost a poctivost. Věřím, že pro vás spolupráce s ní bude přínosná a příjemná.

„Do Recruitmentu a externího náboru jsem vstoupila v roce 2013 a získala jsem zkušenosti v mezinárodních i českých personálních agenturách. Zaměřuji se nejvíce na oblasti Engineerigu, Salesu a Managementu. Během posledních dvou let, jsem rozšířila své zkušenosti v oboru Informačních technologií. Mám zkušenosti s obsazováním pozic: programátoři, vývojáři, administrátoři, architekti, developeři, SAP vývojáři, také konzultanti a administrátoři, SCRUM, databázoví specialisté a pozice pro webové, mobilní i desktopové aplikace a další. Náborové projekty jsem realizovala pro společnosti od malých start-upů až po mezinárodní korporace.

Kvalita odvedené práce, důvěra a otevřenost, pro mě je a vždy byla prioritou. I proto pracuji na volné noze, jako partner a Headhunter Fenix Search, kde jsou tyto moje hodnoty prioritou. Headhunting je specifická práce, zaměřená na detaily a neustálé malé, na sebe navazující, dílčí kroky, které vedou k úspěšnému vyřešení potřeby zákazníka. Zakázkový nábor je specifický dlouhodobý proces, který mi přináší neustály rozvoj osobnosti, učení, reakci na změny a inovace. Odměnou za vysoké nároky a dynamiku Recruitmentu je mi možnost prezentovat se prestižními zakázkami/exkluzivními projekty. Svoji práci stavím na dlouhodobosti, získávání přesných informací, budování networkingu a osobním přístupu.

Jsou-li Vám moje hodnoty sympatické, ráda se s vámi setkám při konzultaci vašich náborových potřeb.
Moji životní vášní je cestování, jóga, sauna, skvělé jídlo, přátelé a neotřelý přístup k životu.

Kontakt na Terezu:
00420 608 141 283
nechvilova@fenixsearch.com
Tuřanka 1222/115 (Greebuilding)
627 00 Brno, Czech Republic

Těšíme se na spolupráci s vámi.

Tereza a Lucie

logo
ikona ikona ikona
© 2024 Fenix Search | SLOVNÍK | ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) | tvorba admiva